Заглавие: Разкриването на Атлантида
Автор: Алиса Дей
Обем: 416 стр.
Формат: 10.50x17.00
ISBN: 978-954-2969-32-7
Цена: 11.99 лв.
Откъс:

Преди единадесет хиляди години воините на Посейдон дали клетва да бранят човешкия род от онези, които дебнат през нощта. Но когато жена с древна дарба се осмелява да претендира за сърцето на един от най-свирепите воини на бога на моретата, светът, който познават, се изправя на кръстопът между желанието и мрака...
Белязан воин…
Алексий оцелява след две години, изпълнени с неописуемо мъчение в ръцете на богинята на вампирите. Сега обаче му е наредено да се съюзи с красива жена войн и да изпълни най-опасната мисия в живота си: да върне в Атлантида свещен скъпоценен камък, познат като Проклятието на вампирите. Без него Атлантида не може да се възроди над повърхността и да заеме полагащото й се място. Но когато злото го заплашва, какво ще последва Алексий – дълга или сърцето си?
Потомка на богинята Диана...
Грейс е част от бунта срещу вампирите и шифтърите, които се опиват да превземат света й. Тя и лъкът й са смъртоносни, защото, когато се прицели, никога не пропуска мишената. Но внезапно вниманието й е привлечено от един наранен атлантски воин, който вижда в нея оръжие, а не жената, която е.
Когато хиляди животи са изложени на риск, дали страстта ще надделее, или целта й ще бъде достигната?
Щом два свята се сблъскат… Атлантида ще се разкрие.